-->

Most tényleg nagy szükségünk van rád! Legyél adománygyűjtő követünk – Tour de Chance 2024

2024.03.25.
Tour de Chance 2024 - legyél a követünk!

Tetszett? Oszd meg!

Mire lennél képes azért, hogy valakinek megváltozzon az élete, és ne legyen többé hajléktalan? Lételemed a biciklizés, túrázás, vagy a sakk? Vagy épp ellenkezőleg, most jött el a pillanat, hogy a határaidat feszegesd?

Találd meg azt, ami számodra kihívás, és legyél követünk a Tour de Chance-on! Vállalásoddal gyűjts adományokat, és adj ezzel esélyt valakinek arra, hogy kijusson a hajléktalanságból!

Adománygyűjtő kampány: 2024. április 23 – május 26.

Ahhoz, hogy jövőre újabb otthontalan embereket tudjunk támogatni, most össze kell gyűjtenünk legalább 5 millió forintot. Szükségünk van rád, veled együtt sikerülni fog!

A „Tour De Chance” c. kampányunk idén április 23-án indul, majd a 4 hetes gyűjtés végén, május 26-én ér véget. Az akcióban részt vevő követeink a személyükkel vállalnak garanciát a Van Esélyért, és adományokat gyűjtenek az ismerőseiktől.

Legyél a követünk!

  • Képviseld a Van Esélyt és az otthontalan emberek ügyét!
  • Kampányolj egy hónapon keresztül és gyűjts adományokat! A kampányod célja, hogy az általad kitűzött célösszeg összegyűljön.
  • Gyűjts úgy, ahogy szeretnél: közösségi oldalon, emailben, munkahelyen, vagy akár társasjáték partin!
  • Az adományokért cserébe állítsd valamilyen kihívás elé magad, tegyél vállalást, majd a hónap során teljesítsd!
veled kerek0

Hogyan gyűjts?

Te döntöd el, hogy hogyan szeretnél gyűjteni, és milyen kihívás elé állítod magad. A gyűjtésed alakulását szemmel tarthatod majd a kampányoldaladon, ahol ismerőseid online adományozhatnak is. Nézd, ha követ leszel, ilyen, ilyen, ilyen, vagy ilyen oldalad lesz neked is!

Ereszd szabadon a fantáziádat, hogy megtaláld, mi az a kihívás, ami neked való! Oszthatsz meg recepteket, megtanulhatsz keringőzni, vagy ellenállni bármilyen csábításnak! Minél szokatlanabb tőled a vállalás, annál nagyobb lesz a súlya a barátaid szemében, de választhatod a hobbidat is, és a rekordodat is megdöntheted!

Bár az egyéni gyűjtés hatékonyabb, ha egyedül még nem vállalkoznál, toborozd magad köré a barátaidat, tegyetek vállalást csapatként, és gyűjtsetek közösen!

Szinte bármilyen ötlet megvalósítható, hiszen mindez csak ürügy, amely jól kommunikálható
keretet ad a lényegnek: hogy pénzt gyűjts hajléktalan emberek támogatására!

Mennyit gyűjts?

Minimum 200 ezer forintot érdemes célul kitűzni. Ez az az összeg, ami már elég motiváló neked, és az adományozóknak is. Ne félj, tapasztalataink alapján tudjuk, hogy menni fog! Ha hamar összegyűlik, bármikor megduplázhatod a célt, de le is állhatsz a gyűjtéssel.

Ez tényleg működik?

Igen! 5 hasonló akción vagyunk túl, és a követeink mind sikeresek voltak, sőt, sokan túlszárnyalták kitűzött céljukat. Segítünk, hogy sikerüljön! Megosztjuk tapasztalatainkat, tippeket adunk a gyűjtéshez. Napi kapcsolatban leszünk veled, és szuper csapatot szervezünk, melynek te is része leszel. Híd leszel a hajléktalan emberek és a barátaid között!

Kampányzáró – május 26. vasárnap

Május 26-án, délelőtt 11 órakor közös biciklizésre indulunk, majd bográcsozunk egy jót! A rövid örömbringázásra bárki csatlakozhat hozzánk. A biciklizés persze nem kötelező, minden követnek a saját vállalását kell teljesítenie. A kampányzáró együttléten már csak ünnepelünk!

Gyere!

Ha olvasod ezt, akkor neked is fontosak a hajléktalan emberek problémái, fontos, hogy legyen esély a változásra. Most Te, saját magad segíthetsz otthontalan embereknek, akik, ha mi hiszünk bennük, hinni kezdhetnek önmagukban!

Várunk! Van kiút a hajléktalanságból, de kellesz hozzá Te is!

Ha kérdeznél, jelentkeznél, keress minket : [email protected], +36 20 587 2380

242211515 4255998284484155 2749533741892598626 n

Tetszett? Oszd meg!

Olvass még!