-->

Legyél támogatónk!

Ha a hajléktalan emberek megélik, hogy mások hisznek bennük, ők is újra hinni kezdenek önmagukban. Közösen, veled és a minket támogató közösséggel együtt sok embernek tudunk esélyt adni. Köszönjük, hogy Te segítesz!

Kattints a részletekért:

Bankkártyás adományozás Átutalás Adó 1% Magnet - segítő bankkártya Tour de Chance Ők már támogattak minket

Bankkártyás adományozás

Támogatás összege:

Egyszeri vagy rendszeres támogatás:

Rendszeres támogatás esetén a beállított összeget a bank automatikusan levonja a számláról minden hónapban. A pénz beérkezését követően minden hónapban megerősítő e-mailt küldünk a fizetéskor megadott címre, amiben szerepel a lemondás menete és a lemondási link elérése. Adj meg ezért valós és pontosan begépelt e-mail címet!

Segítő bankkártya

Magnet Bank

Ha a MagNet Banknál van a számlád és a magnetes MasterCard bankkártyáddal vásárolsz, a bank minden vásárlásod után adományt ad egy általad kiválasztott szervezetnek.

A támogatáshoz nincs más dolgod, mint a netbankban kiválasztani a csapatot, amelyet segíteni szeretnél. Ettől kezdve a MagNet Bank minden vásárlásod után automatikusan támogatja a kiválasztott szervezetet. Mindez neked semmilyen plusz költséget nem jelent, de számunkra óriási a jelentősége.

Hogyan?

1. Lépj be a NetBankodba.

2. Bal felül kattints a KÖZÖSSÉGI FUNKCIÓK, majd a Segítő bankkártyák menüpontra. A keresőbe írd be, hogy Van Esély Alapítvány és ha előjöttünk, kattints ránk.

Köszönjük az idődet és hogy minket választottál!
Köszönjük a segítséget, MagNet Bank!

Tour de Chance: követek és kihívások!

A hagyományos adománygyűjtő kampányunk minden tavasszal egy hónapon át tart. Az akcióban részt vevő önkéntes követeink szuper csapatot alkotva a személyükkel vállalnak garanciát a Van Esélyért, kihívások elé állítják magukat, és adományokat gyűjtenek az ismerőseiktől.

Adományozónk üzenete

Remélem, hogy a támogatásom révén valaki némi hitet, némi kedvességet is tapasztal. Azt, hogy nincs egyedül, és az, hogy az életét sokszorosan nehezített körülmények között kellett kezdenie, nem jelenti azt, hogy nem lehet sikeres és boldog. Én ennyit tudtam hozzátenni, és ez nem érdem. Ez, azt gondolom, kötelesség, és egy csodálatos élmény nekem is. Drukkolok az alapítványnak és csak arra tudok bárkit buzdítani, hogy ne keményítse meg a szívét akkor, amikor szükséget lát. Sokan vagyunk, akik tudnak adni, mert van miből. Éljünk ezzel a kiváltsággal, minél gyakrabban, tegyük élhetőbbé mások életét.

Aki otthontalanként hozzánk pályázik, bátor és motivált, keményen küzd azért, hogy kimásszon a hajléktalanságból. De ez nem elég! Bíznia kell önmagában és éreznie kell, hogy hiszünk benne. Szakmai segítségre, lelki támogatásra és pénzre van szüksége az induláshoz. A kezdő tőkét, amit - mint egy start up vállalkozásnak - biztosítunk számára, többnyire tanulásra, szakmaszerzésre fordítja és ez már középtávon is nagyon megtérül. Közösen, veled együtt sikerülni fog!

A Van Esély Alapítvány kicsi, de hatékony. Kevés pénzből igyekszünk nagy célokat elérni és minél több embernek segíteni abban, hogy hajléktalanból saját otthonnal rendelkezővé váljon. Állami támogatást és normatívát nem kapunk, bevételünk szinte kizárólag adományokból és a felajánlott adó 1%-okból van. A mellénk álló támogatóink segítsége nélkül nem tudnánk működni.

Köszönjük, ha Te is segítesz! Az adományok sorsáról mindig pontosan beszámolunk. Ha támogatod a Van Esélyt Alapítványt, akkor anonim módon ugyan, de neked is megírjuk majd, hogy pontosan kik azok az emberek, akik a Te adományod révén tudtak sorsukon fordítani.

Adományozónk üzenete

...úgy éreztem, hogy itt személyre szabott segítséget kapnak az emberek és kicsit olyan program ez, ahol lehetőségük van "megtanulni halászni" és nem "halat kapnak", azaz nem tüneti kezelés történik, hanem a problémás élethelyzetből való kibillentés teljesen más életpályára tudja az embereket állítani. Szerintem ez nagyon jó program, további sok kitartást kívánok hozzá!

D. Á.

Támogatóink

Ismerjétek meg azokat a vállalatokat és pályázati támogatóinkat, akik legkevesebb 100.000 Ft értékben segítették a Van Esély Alapítvány munkáját. Annyira hálásak vagyunk nektek, köszönjük, hogy bíztok bennünk!

Ha Te is szívesen segítenél és lennél a céges partnerünk, keress minket! Minden segítség rengeteget számít!

Nemzeti Együttműködési Alap Miniszterelnökség - Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Ai-Motive Autonómia Alapítvány Bellresearch Berguson Csillag Kórus Demnet Edima Eea-Grants FerencvarosOmkormanyzat HaromHollo Kárpátok Alapítvány LifeTrainig Loxon Magnet Bank Mazars Nektonik Webdesign Nordtek Group Norway Grants Ökotárs Alapítvány SziluArt Műhely Ujj Zsuzsi Darvas Kristóf