-->

Tour de Chance 2023 – csak veled kerek!

2023.04.13.
Tour de Chance 2023 - a csapat

Tetszett? Oszd meg!

Idén is elindult a hagyományos Tour de Chance kampányunk! Követeink határfeszegető kihívások elé állítják magukat, és egy hónapon keresztül adományokat gyűjtenek azért, hogy működni, dolgozni tudjunk. Támogasd Te is rajtuk keresztül azokat az otthontalan embereket, akiknek jövőre segíteni fogunk! Adományod nélkülözhetetlen a számunkra, hiszen a Van Esély Alapítvány CSAK VELED KEREK!

A hős csapat tagjai: Balogh Eszter, Bányai Emőke, Borbély Dóra és Halász Bálint, Csúcs Dóra, Falvay Judit, Gergely Andrea, Győri Hanna, Győri Péter, Harcos Andi és Teiter Ferenc, Hunyadi Anett, Klebercz Kriszta, Koczka Zsanett, Korbuly Ági, Lakatos László, Lenke kutya képviseletében Ambrus Judit, Nádori Lídia, Perjés András, Horváthné Ráb Orsolya, Szász Éva, Halász Laci, Komjáti Emőke, Halász Ádám és Mörfi kutya, Szögi Ariella, Klug Ivett, Dudinszky Nikolett és Tronicsek Viktória, Farkas Virág, Varga Gabi és Vörös Dávid. Kedves, kedves követeink, köszönjük, hogy velünk vagytok!

Az elmúlt években nagyon sokat tanultunk a követes adománygyűjtésről az Új nap, Új remények kampányt szervező Civil Iránytű Alapítvány csapatától, különösen Szecsődi Veronikától, és a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány munkatársaitól, főleg Barna Erától, és Zagyva Katalintól. Köszönjük!

Idén először a saját honlapunkon gyűjtjük az adományokat, minden követünk egyéni oldallal, és adományszámlálkóval rendelkezik, és a kampányban egyszerűen, bankkárytával is lehet adományozni. Ezt a Nektonik Webdesign zseniális csapata, és emberfeletti munkája tette lehetővé. Kuzmann Eszter, Kuzmann Erzsébet és Peti, elmondhatatlanul hálásak vagyunk nektek!

Tetszett? Oszd meg!

Olvass még!