-->

Vanesélyes (szuperhős)nők napjára

2022.03.08.
Vanesélyes (szuperhős)nők napjára

Tetszett? Oszd meg!

Annamari, Evelin, Inez és Tünde – négy nő, akik az elmúlt időszakban pályáztak hozzánk. Ma mind a négyen lakásban élnek. Hajléktalanként, bántalmazottként, súlyosan hátrányos helyzetből szuperhősként törtek ki.

Annamária megcsináltatta a bántalmazás során kivert fogait és számítógépes ismereteket tanul. Kiköltözött az intézményből, jelenleg támogatott lakásban él két kisfiával, nagyon sokat dolgozik.

Evelin olyan nehéz sulit végzett el, ami a vanesélyes csapat tagjainak nem valószínű, hogy sikerült volna, bér-, és TB ügyintéző lett. Iszonyú keményen megdolgozott érte. A ti segítségeteknek köszönhetően megtartotta albérletét, ahol azóta is él a kislányával.

Inez szociális gondozó és ápoló szakképesítést szerzett, gyúr az érettségire, gyógyul az alkoholbetegségéből, és lassacskán végleg visszakerülhet hozzá valamennyi gyereke.

Tünde három tanfolyamra is járt, barista, pincér és mixer lett. Sokat dolgozik és jelenleg angolul tanul. Nagyon küzd, nehéz neki, hiszen az általános iskolát is 8 különböző helyen járta, mindig menekülniük kellett. Hajópincér szeretne lenni.

Annamari, Evelin, Inez, Tünde és valamennyi hajléktalanként keményen küzdő nő, titeket köszöntünk ma. Büszkék vagyunk rátok és rátok is, szocmunkás lányok (és rátok is, fiúk), akik Evelinnel, Inezzel, Anitával és Annamarival együtt küzdöttetek!

Tetszett? Oszd meg!

Olvass még!