-->

Tour de Chance – esélyekért tekerünk

2020.09.07.
Tour de Chance 2020 - bringás adománygyűjtő kampány

Tetszett? Oszd meg!

Mire lennél képes azért, hogy valaki másnak megváltozzon az élete, és ne legyen többé hajléktalan? 

A „Tour De Chance” a Van Esély adománygyűjtő kampánya, amely 2020. szeptember 19-én indul és a 4 hetes gyűjtés végén, október 18-án egy közös biciklizéssel ér véget. A kampányban részt vevő követeink egyéni kerékpáros kihívások elé állítják magukat. Személyükkel a Van Esélyért garanciát vállalva pénzt gyűjtenek ismerőseiktől és szándékuk komolyságát bizonyítva, határaikat feszegető biciklis vállalásokat tesznek.

A Van Esély kicsi, de hatékony! Civil kezdeményezésre született 20 évvel ezelőtt, a benne dolgozók szakmai elhivatottsága és támogatóink adományai működtetik. Ahhoz, hogy 2021-ben újabb otthontalan embereket tudjunk támogatni, most össze kell gyűjtenünk legalább 3 millió forintot. Emiatt indul most a Tour de Chance!

A bringás különítményünk tagjai, akikre nagyon büszkék vagyunk: Bajomi Anna, Batka Béla és Harsányi Ildikó, Bán Dóri, Berta István, Domsits Donatella, Domsits Olívia, Fűzi Bernadett, Pergel Dávid és Sima Viki csapata, Geist Gábor, Geyer Zsanett és Juhász Nikolett, Győri Hanna, Halász László és Szász Éva, Kalmár Zoltán, Kerepesi Kriszta, Korbuly Ágnes, Mészáros Attila, Pálinkó Éva, Stiglincz Milán, Szegő Dóri, Végh Károly és Zádori Zsolt.

A kampány során 3 millió forintot szeretnénk gyűjteni, ebből a pénzből 10 otthontalan embernek, családnak tudnánk esélyt adni arra, hogy kikerüljenek a hajléktalanságból.

Tetszett? Oszd meg!

Olvass még!