-->

Vera

Vera óvodai dajka lett.

Vera hajléktalan volt, tanulni kezdett, és dadus lett. Most gyerekeivel albérletbe költözik, és azon gondolkodik, hogy gimnazista legyen-e?

Vera nagyon kedves, fiatal pályázónk. Kicsi gyerekkora óta óriási terheket cipel, 6 évesen már önállóan gondoskodott testvéreiről, etette, gondozta, bölcsibe, oviba vitte őket. Felnőve időről időre pánikrohamokkal és mindenféle egészségügyi gondokkal küzdött. Saját magával minimálisan sem tudott korábban foglalkozni soha, úgy tűnt, hogy csak egyetlen forgatókönyv állt előtte: a kiszolgáltatott, függő helyzetű anya szerepe. Néhány évvel ezelőtt egy nagyon nehéz élethelyzetből traumatikus történések és teljes összeomlás után sikerült újra felállnia.

Azért pályázott hozzánk, hogy szakmát szerezzen, óvodai dajkának tanult. A suliban rengeteg jó élmény érte, okosnak, kompetensnek élte meg magát, fantasztikusan sikeresen vette az akadályokat és kítűnő bizonyítványt szerzett.

Egyre erősebb, magabiztosabb és kiegyensúlyozottabb, példaértékű gyakorlati érzékkel menedzseli a gyerekeivel közös életüket. … és a legeslegjobb hír: nemrég nyert az Utcáról Lakásba Egyesület lakáspályázatán is, gyerekeivel saját albérletbe költözik!

2023. május

Legyél Támogató!

Segítesz, hogy valaki, aki most még hajléktalan, ne legyen mindig az?

Adományoddal Te is sokat tehetsz azért, hogy mások is elindulhassanak. Ha Te hiszel bennük, azok az emberek, akik már szinte mindent elvesztettek, újra hinni kezdhetnek önmagukban.

Támogass!