-->

Kornélia

Kornélia

Nelli rendkívül súlyos gyerek-, és fiatalkor után lett hajléktalan, jelenleg gimnáziumba jár, és ösztöndíjjal támogatjuk.

Kornélia fiatal nő, aki sokféle betegséggel küzd, és megdöbbentően súlyos tragédiák után lett hajléktalan. Édesanyja családon belüli erőszak halálos áldozata lett, édesapja börtönben van, testvérét meggyilkolták. Nellinek születése pillanatától kezdve nagyon nehéz kemény élete volt, és már egészen kicsi korában leírták az iskolában. Tanulási nehézségeit és részképesség zavarait értelmi fogyatékosságként kezelték, a kislány nem is szeretett suliba járni.

Felnőttként hajléktalan lett, sokáig közterületen élt, majd egy szállóra költözve inspiráló szociális munkás közösség állt mellé, és Nelli tanulni kezdett.

Jelenleg tizedikes egy esti gimnáziumban, ösztöndíjjal támogatjuk. Takarítóként dolgozik, de egészségi állapota nagyon gyenge, nem fogja sokáig bírni a fizikai munkát. Hosszú távon irodában tervez dolgozni, érettségizni szeretne! Elég jól halad, sokat tanul, de a matek kezd kifogni rajta, így önkéntes korrepetitort kerestünk mellé. A tanulmányait ösztöndíjjal támogatjuk.

2024. május

Legyél Támogató!

Segítesz, hogy valaki, aki most még hajléktalan, ne legyen mindig az?

Adományoddal Te is sokat tehetsz azért, hogy mások is elindulhassanak. Ha Te hiszel bennük, azok az emberek, akik már szinte mindent elvesztettek, újra hinni kezdhetnek önmagukban.

Támogass!