-->

Jenő

Jenő hajléktalan, és nemsokára diplomás mentőtiszt lesz!

Jenő hajléktalan, és nemsokára diplomás mentőtiszt lesz!

Az alkohol és a teljes szétcsúszottság után új életetet kezdett. Jelenleg még szállón él, egészségügyi segítőként dolgozik, és hamarosan államvizsgázik!

Jenőnek gyerekként nehéz volt a túlélés. Az alkohol és az agresszió a családi életük mindennapos része volt. Korán elköltözött otthonról, az egészségügyben végzett munkája mellett egyetemre járt, de az alkohol egyre jobban eluralta az ő életét is. Teljesen kicsúszott a lába alól a talaj. Albérletét elvesztette, ismerősöknél húzta meg magát, lassan már folyamatosan ivott, végül hajléktalan lett. Utcai verekedés és folyamatos lopások miatt börtönbe került, szabadulása után már nem volt hova mennie. Szállóról szállóra költözött, majd a teljes szétcsúszottság egy pontján elhatározta magát, és beköltözött egy alkoholfüggőknek működtetett rehabilitációs központba.

Rövidebb visszaesés után egy éve már egyáltalán nem iszik, megtért, hívő lett, sportolni kezdett, munkába állt, és visszairatkozott az egyetemre. Hamarosan diplomázni fog, mentőtiszt lesz belőle! Fonendoszkópra és tankönyvekre van szüksége az államvizsgához, ezért pályázott hozzánk.

2024. április

Legyél Támogató!

Segítesz, hogy valaki, aki most még hajléktalan, ne legyen mindig az?

Adományoddal Te is sokat tehetsz azért, hogy mások is elindulhassanak. Ha Te hiszel bennük, azok az emberek, akik már szinte mindent elvesztettek, újra hinni kezdhetnek önmagukban.

Támogass!