-->

Gyuri

Gyuri.

Gyuri rekord gyorsasággal szerezte meg a jogosítványát, vezet és biztos állása van.
A szállóról családjával albérletbe költözött!

Gyuri harminc éves és egy átmeneti szálló lakójaként pályázott hozzánk szociális munkásával. Az általános iskolát egy kis faluban járta ki a keleti határszélen, miközben már gyerekkorában napszámosként dolgozott. Tizennégy éves korától önállóan élt és eltartotta saját magát. Lakhatásában segítséget sehonnan nem kapott, szülei szívességi lakáshasználóként húzták meg magukat.

György egész eddigi életében szorgalmasan dolgozott, de nem jutott egyről a kettőre. Nem bejelentett munkaerőként többnyire építkezéseken és a vendéglátásban dolgozott, miközben évtizedeken keresztül támogatta anyagilag szüleit és testvéreit.

Gyuri és a vele dolgozó szociális munkás, Kriszta egy híd mellett állnak
Gyuri és az őt segítő szociális munkás, Kriszta.

Nagyon lelkiismeretes, megbízható ember, aki, ha kell, csendesen ugyan, de kiáll magáért, leginkább azonban a bajban lévőkkel való szolidaritás vezérli. Hozzánk jogosítvány megszerzésére pályázott, mert munkaadója nagyon biztatta, ha meglesz a jogsi, több feladat vár rá és magasabb lesz a keresete. Gyuriék szeretnének saját otthont maguknak, erre nagyon gyűjtenek.

Gyuri nagy lendülettel állt neki a tanulásnak, saját pénzéből különórákat is vett, és egy KRESZ bukás után rekordgyorsasággal tette le a vizsgákat.

Jogosítvánnyal rendelkező autótulajdonosként Karcsi végre a maga ura lehet, biztos állása van, ahol fontos az autóvezetés.

Párjával albérletbe költözött és büszke apuka lett! 🙂

A fotókat Halász László és Szász Éva készítette.

2022. március

Legyél Támogató!

Segítesz, hogy valaki, aki most még hajléktalan, ne legyen mindig az?

Adományoddal Te is sokat tehetsz azért, hogy mások is elindulhassanak. Ha Te hiszel bennük, azok az emberek, akik már szinte mindent elvesztettek, újra hinni kezdhetnek önmagukban.

Támogass!