-->

Dzsesszika

Alexa

Dzsesszi nagy szegénységben nőtt fel, most családok átmeneti otthonában él két kisfiával és férjével. Most szemöldök és szempilla stylistnak tanul, nagyon tehetséges. Alig várja, hogy munkába állhasson!

Dzsesszi nagyon fiatalon lett szülő, két óvodást nevel párjával. Mindketten mélyszegénységben nőttek fel, szinte kiskamaszként szerettek egymásba, családot alapítottak. Nagyon erősen ragaszkodnak egymáshoz és gyerekeikhez, akik mindketten egészségügyi problémákkal jöttek a világra. Családok átmeneti otthonában élnek, de nagyon vágynak saját albérletre.

Alex, Dzsesszi férje pár éve már pályázott a Van Esélyhez, akkor férfi fodrász – barber – lett, jelenleg egy szalonban dolgozik. Rövid időre közben sikerült is kiköltözniük a szállóról, de visszakerültek, most még nagyobb erőbedobással tervezik az életüket: Dzsesszi is szakmát szeretne szerezni, hogy a két rendes fizetésből összespórolják a többszázezres kauciót, és tartósan fizetni tudják az albérletet.

Alex nagyon jól érzi magát a munkahelyén. Dzsesszivel elhatározták, hogy a lány is szépségipari végzettséget szerez, szempilla-, és szemöldök stylist lesz. Közösen próbálnak majd boldogulni, hiszen Alex szakmai kapcsolatai segítenek Dzsesszi elhelyezkedésében is.

2023. december

Legyél Támogató!

Segítesz, hogy valaki, aki most még hajléktalan, ne legyen mindig az?

Adományoddal Te is sokat tehetsz azért, hogy mások is elindulhassanak. Ha Te hiszel bennük, azok az emberek, akik már szinte mindent elvesztettek, újra hinni kezdhetnek önmagukban.

Támogass!