-->

Alex

Alex családok átmeneti otthonában élve férfifodrásznak és szakállnyírónak tanult. Most a gyári munka mellett egy belvárosi barber shopban dolgozik.

Alex nagyon fiatal, alig 20 éves. Párjával, Vanesszával és két egészen kicsi gyerekével családi átmeneti otthonában él. Gyerekként már megtapasztalta, hogy milyen egy intézmény falai között élni, szüleivel is mindig bizonytalan volt a lakhatásuk.

A fiatal párnak még sosem volt önálló otthona, évekig rokonoknál laktak, ide-oda költözve, mire végre felvételt nyertek az intézménybe. Most azért küzdenek, hogy innen kikerülve már állandóságot és biztonságot tudjanak majd nyújtani gyerekeiknek, akik egészségügyi problémákkal születtek és akikért mindent megtennének.

Alex sokat és keményen dolgozott egy gyárban, de az általa keresett pénzből még így sem tudtak sokat félretenni, ezért Vanesszával közösen új tervet dolgozott ki az előrelépésre. Munka mellett régi álmát valósította meg a Van Esély támogatásával és saját spórolt pénze belerakásával:

jelentkezett egy barber (borbély, férfifodrász és szakállnyíró) képző suliba, amit sikeresen elvégzett és rögtön állást is ajánlottak neki! Jelenleg még megtartotta korábbi munkahelyét is, a gyárban és a fodrászatban is dolgozik!

2022. március

Legyél Támogató!

Segítesz, hogy valaki, aki most még hajléktalan, ne legyen mindig az?

Adományoddal Te is sokat tehetsz azért, hogy mások is elindulhassanak. Ha Te hiszel bennük, azok az emberek, akik már szinte mindent elvesztettek, újra hinni kezdhetnek önmagukban.

Támogass!