-->

Ferenczi Sándor nyomdokain

Korbuly Ági

Követünk

A Van esély Alapítvány önzetlen tenni és változtatni akarásáról, gyakran jut eszembe Ferenczi Sándor pszichoanalitikus, a Magyar Pszichoanalitikus Egyesület megalapítója, S.Freud tanítványa és munkatársa.

Ferenczi Sándor szenvedélyes, kisérletező,  kreatív gyógyító volt, nem létezett számára megoldhatatlan eset.  A reménytelennek tűnő esetek gyógyításakor a felfedezés szenvedélye hajtotta.  Újításai máig meghatározóak a modern pszichoanalízis elméletében és gyakorlatában.   

 Ferenczi végtelen empátiával, együttérzéssel és tenni akarással fordult páciensei felé.

Ahogyan  a Van esély Alapítvány is fordul  a kilátástalannak tűnő élethelyzetben lévő otthontalan emberek felé már 21 éve.  Esélyt látnak az Alapítvány munkatársai abban, hogy  a személyes sorsokat és lehetőségeket figyelembe véve, egyénre szabott segítséggel és támogatással változtatni tudjon minden hajléktalan ember saját  élethelyzetén, munkához és  lakhatáshoz jusson.

Ebben szeretném adománygyűjtő  kampányommal segíteni a Van esély  Alapítvány munkáját, és összegyűjteni számukra 150 000 ft-ot.

Cserébe vállalom, hogy körbe biciklizem Budapest nevezetesebb  helyeit, ahol  az idén júliusban 150. születésnapját ünneplő  Ferenczi Sándor élt és dolgozott.

Kampányom arca  ahogy 2020-ban  idén is Joffi kutya, akit fiamék családja fogadott be négy éve.

Korbuly Ági és Joffi kutya a Van Esély 2023 kampányában

Gyűjtés

Ennyit szeretnék gyűjteni:

150 000 Ft

Ennyi már megvan:

0 Ft

0% teljesítve

Ennyi van még hátra a kampányból:

0 nap

Megtett felajánlások

Még nem ajánlott fel senki adományt. Legyél te az első!