gallery/logo-text-small

12 otthontalan ember támogatását kezdjük meg januártól

2019. december 1.

Ferencvárosi Közösségi Alapítvány által szervezett Swimathon 2019 kampány adományozóinak köszönhetjük, hogy hamarosan újabb programokat indíthatunk! 2020 januárjában 12 hajléktalan emberrel és segítőikkel fogunk együtt dolgozni.

A fő cél továbbra is a tanulás: óvodai dajka, eladó, műkörömépítő tanfolyamok, de van, aki a régen félbehagyott általános iskolát fogja befejezni a következő évben. Jogosítvány megszerzését, sőt, futármunkához szükséges motor vásárlását is támogatjuk, és minden segítséget megadunk ahhoz, hogy előrelépések történjenek ügyfeleink életében.

A felhívással leaglább 10 hajléktalanságból kitörni vágyó személy, család pályázatát tudjuk támogatni. Pályázni bármilyen olyan tervvel lehet, aminek megvalósulása konkrét lépést jelent annak érdekében, hogy egy otthontalan ember/család saját otthont teremthessen. Ez a lépés sokszor valamilyen tanulás vagy munkaeszköz, ami magasabb jövedelmet tesz lehetővé, de előfordulhat, hogy egy új fogsor vagy éppen pszichoterápia.

A felhívás és adatlapok letölthetők az alábbi linkeken:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ

Egyénekkel megvalósított pályázati programok adatlapja

Családokkal megvalósított pályázati programok adatlapja

A programokat a Ferencvárosi Közösségi Alapítvány által szervezett Swimathon 2019 kampány adományozóinak segítségével finanszírozzuk.

Új pályázati felhívást tettünk közzé!

2019. szeptember 12.

hírek 2019

... és tényleg megúsztuk!

2019. június 17.

4.008.305 forint - ez az a lélegzetelállító összeg, amit követeink az elmúlt hónapban összegyűjtöttek és Ti összeadtatok azért, hogy a Van Esély működni és dolgozni tudjon és újabb otthontalan embereknek, családoknak tudjon segíteni! Nincsenek szavaink arra a hálára és óriási örömre, amivel feltöltekeztünk a kampány során. Az a rengeteg biztatás, segítség, lelkesítő üzenet és adomány, amivel mellénk álltatok, megrendítő a számunkra, nem tudunk mást mondani, mint hogy KÖSZÖNJÜK!!!

Indulunk a Swimathonon!

2019. június 1.

Azok az otthontalan emberek, akiknek mi segítünk, többnyire nagyon kevés esélyt kaptak eddig az élettől. Keményen küzdenek, próbálnak kikerülni a hajléktalan létből, de ehhez segítségre van szükségük. Köszönjük a Ferencvárosi Közösségi Alapítványnak, hogy részt vehetünk a Swimathonon! Ha összejön 2 millió forint, 5 ferencvárosi hajléktalanszállón vagy családok átmeneti otthonában élő ember vagy család pályázatát tudjuk majd finanszírozni, vagyis legalább öten kaphatnak esélyt arra, hogy valódi otthont teremtsenek maguknak.

Ismerd meg programunkat, válassz egy követet és támogass minket kampányoldalunkon!

Bankszámlaszámunk megváltozott

2019. augusztus 13.

 

2019 augusztusától új számlaszámmal működik alapítványunk: 16200106-11647597 (MagNet Bank).

Régi számlaszámunkat a következő időszakban még fenntartjuk, de kérjük támogatóinkat, hogy adományaikat már új számlaszámunkra utalják. Köszönjük!

gallery/figyelem